اطلاعیه مهلت ثبت نام

1395/11/19 - 13:46

قابل توجه شرکت کنندگان محترم همایش بزرگداشت سی امین سال راه اندازی دوره دکتری در ایران و شصتمین سال بنیانگذاری بخش شیمی دانشگاه شیراز

به اطلاع شرکت کنندگان محترمی که نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و پرداخت هزینه ها هنوز اقدام نکرده اند، می رساند تنها تا پایان وقت اداری 21/11/95 فرصت دارند تا نسبت به تکمیل فرم و پرداخت وجه مربوطه اقدام نمایند. بدیهی است این اقدام به منظور تعیین آمار دقیق شرکت کنندگان محترم و پیش بینی خدمات ویژه بزرگداشت (مانند پذیرائی، تندیس، فلش اطلاعات و ...) صورت می پذیرد. در صورت عدم تکمیل فرم و پرداخت وجه تا تاریخ معین شده ارائه خدمات فوق به این دسته از عزیزان مقدور نخواهد بود.

با سپاس
کمیته بزرگداشت سی امین سال راه اندازی دوره دکتری در ایران و شصتمین سال بنیانگذاری بخش شیمی دانشگاه شیراز